Mustafakemalpaşa kalkınıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iftar programları kapsamında orucunu Mustafakemalpaşa’da vatandaşlarla birlikte açtı.Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilen iftara ilçeliler de yoğun katılım sağladı.

Mustafakemalpaşa kalkınıyor

Bursa’nın kısa zamanda büyük mesafe aldığını vurgulayan Başkan Altepe, “Bizlere çalışmak, eserler bırakmak düşüyor. Bir yandan Bursa için, bir yandan da güzel Mustafakemalpaşa’mızın yaşanabilir, sağlıklı bir kent olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mustafakemalpaşa’nın bugüne kadar gerçekleşmeyen yatırımları, artık Büyükşehir ile birlikte oluyor” diye konuştu.

Başkan Altepe, ilçede yapılan yatırımlara dikkati çekerek, “Bugüne kadar biten 32 trilyon (32 milyon TL), devam eden 30 trilyonluk (30 milyon TL) sadece altyapı var. Görüyorum ki, önümüzde Mustafakemalpaşa için yapılacak tam 200 trilyonluk (200 milyon TL) ilave altyapı var. Çünkü Mustafakemalpaşa’da bugüne kadar bunlar yapılamamış” ifadesini kullandı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da Mustafakemalpaşa’nın 2014 yılından itibaren Büyükşehir ile bütünleştiğini hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X