Mustafakemalpaşa OSB’den başarılı öğrencilere burs

Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu’nda üç programın ilk beşine yerleşen öğrencilere Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından aylık 400 TL burs verilecek. Öğrenci tüm derslerinden geçtiği ve 2,5 not ortalamasını tuttur

Mustafakemalpaşa OSB’den başarılı öğrencilere burs

Uludağ Üniversitesi ile protokol imzalayan Mustafakemalpaşa OSB, ilçedeki meslek yüksekokulunun Elektrik (ikinci öğretim), Makine (ikinci öğretim) ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’nı seçen başarılı öğrencilere burs vermeyi taahhüt etti. 

Rektörlük makamından gerçekleşen protokol törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Çakmak, Mustafakemalpaşa OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir katıldı. Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akdemir, “Uludağ Üniversitesi yönetimini, öğrencilerin daha verimli çalışmasını sağlamak için sergilediği özveriden dolayı takdir ediyorum. Organize Sanayi Bölgesi olarak Mustafakemalpaşa’da yaşayan insanların verimli olması bizi çok mutlu ediyor” dedi.

İLÇEYE HİZMET

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da, “Bu uzun vadede Mustafakemalpaşa’ya yapılan bir hizmettir. Çünkü burs verilen bölümleri seçme oranı verilmeyen bölümlere göre daha yüksek olur. Dolayısıyla Mustafakemalpaşa’da okuyacak öğrencilerin niteliklerinin artırılmasına yönelik önemli bir çalışma” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X