Mustafakemalpaşa sempozyumda konuşulacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlediği ‘Uluslararası Mustafakemalpaşa Sempozyumu’ başlıyor.

Mustafakemalpaşa sempozyumda konuşulacak

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

13-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan sempozyumda, Mustafakemalpaşa tarihi, toplumsal, kültürel, arkeolojik, coğrafi ve çevre konuları masaya yatırılacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve Uludağ Üniversitesi’nin akademik destek verdiği sempozyumda ilçenin bilgi altyapısının zenginleştirilmesi, tanıtımına katkı sağlanması ve turizm potansiyelinin arttırılması hedefleniyor. 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçenin her yönden gelişmesine ve zenginleşmesine imkan sağlayacak fikirlerin bu sempozyumun aracılığı ile gündeme geleceğini söyledi. Kurtulan, “Mustafakemalpaşa’nın antik dönemlerden bu yana yaşadığı tarihi, toplumsal ve sosyal değişim ve gelişime dair bildiriler hazırlanarak, şehrin sahip olduğu tarihi değerlerin, doğal güzelliklerin ve turizm potansiyelinin irdelenmesini bekliyoruz. Mustafakemalpaşa’nın bilinmeyen zenginliklerini, potansiyel yönlerini keşfetmek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X