Mustafakemalpaşa sünnet şölenine hazırlanıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı.

Mustafakemalpaşa sünnet şölenine hazırlanıyor

Sünnet çağına gelen ancak çeşitli nedenlerden dolayı sünnet olamayan çocuklar için gerçekleştirilen organizasyonda yer almak isteyen aileler, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Masaları ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden temin edecekleri formları doldurarak kayıt yaptırabilecek. 

Sünnet başvuru kayıtları için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün (0224) 613 10 21 ve Belediye Hizmet Masaları’nın (0224) 613 10 58 numaralı telefonları aranabilecek.

Sünnet Şöleni ile çocuklara güzel bir hatıra bırakmak istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal yardımlaşmaya katkı verecek olan etkinliği kalıcı bir hizmet politikasına dönüştürdüklerini söyledi. 

Kurtulan, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz bu etkinliği gelenekselleştireceğiz. Çeşitli eğlencelerin yapıldığı ve hediyelerin dağıtıldığı şölende, çocuklarımızın yanlarında olarak sevinçlerini paylaşacağız’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X