Mustafakemalpaşa’da anlamlı etkinlik

Mustafakemalpaşa’da Kütüphaneler Haftası dolayısıyla okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak ve gençlerin ilgisini kütüphanelere çekmek amacıyla, protokolün de katılımıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Mustafakemalpaşa’da anlamlı etkinlik

Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilen programda, Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Halk Kütüphanesi Müdürü Mümine Aydın, öğrencilerle birlikte kitap okudu.

‘Kitap Okuyoruz’ etkinliğine, öğretmenler ve vatandaşlar da destek verdi. Bu aktivite ile kitaba ve kütüphanenin önemine dikkat çektiklerini ifade eden Halk Kütüphanesi Müdürü Mümine Aydın, “Ne kadar okursak, toplum olarak o kadar bilinçli ve eğitimli oluruz. Kütüphanemizdeki 24 bin kitabımız, okuyucularını bekliyor” dedi. 

Okumanın hayata renk kattığını belirten Belediye Başkanın Sadi Kurtulan ise, “Okumanın, yeni bilgiler öğrenmenin yaşı yoktur. Kütüphanemiz herkese açıktır.

Buradan yararlanma alışkanlığını arttırmamız gerekiyor. Okuma zevkini kazandığımız sürece hem kendimize, hem de içinde yaşadığımız topluma faydalı olabiliriz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X