Mustafakemalpaşa’da çok sayıda köy yolu kapandı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde aralıksız devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Mustafakemalpaşa’da çok sayıda köy yolu kapandı

Yer yer şiddetli rüzgarla birleşerek tipi şeklinde devam eden kar yağışı Mustafakemalpaşa’da hayatı olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. İlçe merkezinde kar kalınlığı 22 santimi geçti, Yüksek kesimlerdeki köylerde ise bu kalınlığın 50 santimden fazla olduğu ve çok sayıda köy yolunun kapandığı öğrenildi. Kaymakamlık sabah erken saatlerde ilçe genelindeki tüm okulların tatil edildiğini ve kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personele de tatil verildiğini duyurdu.

ÇOK SAYIDA KÖY YOLU KAPALI

İlçeye bağlı Sarımustafalar, Alpagut, Meliköy, Şapçı, Yenice, Kızılelma, Hacıahmet, Karaağaç, Alacaat, Çiviliçam, Karaköy, Yaylaçayır, Çakallar, Ömeraltı, Güvem ve Soğucak ile aynı güzergahtaki onlarca köy yolunun daha kapandığı toplamda yaklaşık 40 köy yolunda sıkıntılar yaşandığı bildirildi.

Meliköy yakınlarında zincirsiz yola çıkan araçların karıştığı kazada bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Orman bölge müdürlüğü ekipleri ile Belediye ekiplerinin kapanan köy yollarını açma çalışmalarının sürdüğü, ancak yoğun yağış sebebiyle açılan bazı yolların tekrar kapandığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X