Mustafakemalpaşa’da değişim için start

Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede yeni yılda gerçekleştirilecek projelere startı verdi.

Mustafakemalpaşa’da değişim için start

Proje alanlarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve ilgili daire başkanları ile Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik ve Sosyal Yaşam Merkezi, Kirmasti Deresi Rekreasyonu ile köprü projelerinin yapımıyla ilgili yeni bir planlama yaptı. Büyükşehir Belediyesi ile Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa yapacağı prestij proje alanlarında incelemelerde bulunan yetkililer, yeni yılla birlikte yatırımların başlayacağı müjdesini verdi.

SOSYAL YAŞAM

Planlanan projelerin Mustafakemalpaşa’nın çehresini değiştireceğini belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçede sosyal yaşamın canlanacağını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini her zaman gördüklerini kaydeden Kurtulan, “Vatandaşımıza bu dönemde söz verdiğimiz büyük hizmetlerin atılımına 2015 yılıyla birlikte başlayacağız” dedi. 

ETÜD ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Sosyal Yaşam Merkezi ile kule restoranın yer alacağı Kirmasti Deresi Rekreasyon Projeleri’ni Büyükşehir’e devrederek meclisten geçirdiklerini belirten Başkan Kurtulan, “Biri Yalıntaş diğeri Fevzidede Mahallesi’nde bulunan iki köprü projemiz var. Yol Yapım ve Etüt Daire Başkanlığı, trafik sorununu çözecek olan köprülerle ilgili etüt çalışmalarını devam ettiriyor. Bu projelerin son hali yeni yılla birlikte tamamlanarak, Büyükşehir tarafından ihaleye çıkarılacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X