Mustafakemalpaşa’da ‘e-belediye’ dönemi

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde vatandaşlara işlem kolaylığı sağlayacak ‘e-belediye’ dönemi başladı.

Mustafakemalpaşa’da ‘e-belediye’ dönemi

Kuruluş süreci tamamlanan e-belediye sistemiyle vatandaşlar artık belediyeye gitmeden http://www.mustafakemalpasa.bel.tr/  adresinde online işlemler bölümünden ‘e-belediye’ linkini tıklayarak kredi kartı ile borçlarını ödeyebilecek. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşların e-belediye uygulaması ile ödemelerini hızlı bir şekilde yapabileceklerini söyledi.

Belediyecilik teknolojilerini yakından takip ederek, hizmeti bir tuş kadar yakına getirdiklerini ifade eden Başkan Kurtulan, “Daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmamızı sağlayan  online belediyecilik uygulaması vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bu sistem sayesinde halkımız borçlarını internet üzerinden güvenli bir şekilde sorgulayarak, ödeyebilecek. Başta tahsilat işlemleri olmak üzere kayıtlı beyannameler, evrak sorgulama, arsa rayiç bedelleri, inşaat maliyet bedelleri, bina aşınma oranları, eğlence, ilan-reklam ve çevre temizlik tarifeleri ile hızlı tahsilat gibi konularda e-belediye hizmetinden yararlanılabilecek. Böylelikle vatandaşlarımız belediyeye gelmeden, sıra beklemeden işlemlerini rahat olarak yapabilecek. Vatandaşlarımız bu uygulamaya 7 gün 24 saat erişebilecek’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X