Mustafakemalpaşa’da gökyüzü renklendi

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Sportif Havacılık Kulübü’nün bu yıl 8.’sini düzenlediği Turizm ve Havacılık Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Mustafakemalpaşa’da gökyüzü renklendi

Mustafakemalpaşa’nın doğal güzellikleri ve alternatif sporlara yönelik potansiyelinin tanıtılması hedefiyle 29-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen festivale Türkiye’nin birçok şehrinden 150 yamaç paraşütçüsü katıldı. 

Elverişli hava akımlarına sahip olan 420 metre yükseklikteki Erkızı Tepesi’nden arka arkaya havalanan onlarca paraşüt, Üçbeyli Mahallesi’nde özel olarak hazırlanan alana iniş yaptı. Festival boyunca 700 kalkış gerçekleştiren paraşütçüler gökyüzünde görsel şovlara imza attı.

 

Yamaç paraşütüyle yolcu olarak uçmak isteyenler bu yılda tandem paraşütle ikili ve üçlü uçuşlar yaparak bu heyecanı yaşadı.

 

Yeteneklerini konuşturan sporcuların akrobatik hareketlerinin ilgiyle izlendiği festivali yakından takip eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, havacılığın yeni adresinin Mustafakemalpaşa olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X