Mustafakemalpaşa’da havacılık festivali

Mustafakemalpaşa’nın yurt genelinde tanıtımına katkı sağlayan 6. Havacılık ve Turizm Festivali’nin, 5-6 Eylül 2015 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Mustafakemalpaşa’da havacılık festivali

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Sportif Havacılık Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilecek festivale, ilçe dışından yaklaşık 200 yamaç paraşütü sporcusunun katılması bekleniyor. 

Festival boyunca Erkızı Tepesi’nden kalkış yapacak paraşütçüler, gökyüzünde görsel bir şölen sunacaklar. Sporculara, uçuşların yapılacağı Suuçtu, Tümbüldek, Ayıini ve Ayvaini Mağarası gibi ilçenin doğal güzellikleri de gezdirilecek. Festival kapsamında düzenlenen gezilerle, sporculara Mustafakemalpaşa’nın doğal güzellikleri de tanıtılmış olacak. 

Yamaç paraşütüyle uçmak isteyen katılımcılar, Tandem Paraşüt’le (iki kişilik paraşüt) gökyüzüyle buluşabilecekler. İlçe halkının organizasyonu izleyebilmesi için, Erkızı kalkış alanı ve Üçbeyli Mahallesi iniş alanına Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Öğretmen Evi önünden araçlar kaldırılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X