Mustafakemalpaşa’da sosyal hizmet protokolü

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş arasında Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi’nin (SHM) işletilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Mustafakemalpaşa’da sosyal hizmet protokolü

Mustafakemalpaşa’da açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezi’yle sosyal devlet anlayışı içerisinde toplum içindeki tüm bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık odaklı hizmetlerin, erişilebilirliğinin arttırılması, müdahalesinin ve takibinin hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanacak. Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi, yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağı’nın giriş katında ve Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı tarafından tahsis edilen 7 odalı bağımsız bir bölümde eylül ayının ilk haftasında faaliyete geçmesi planlanıyor. Merkezin sadece Mustafakemalpaşa’ya değil, aynı zamanda Karacabey halkına da hizmet edeceği belirtilirken, toplam 336 bin kişiye hizmet vermesi planlanıyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, ‘Bu Merkezin yapımında ve tahsisinden başlayarak tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, Mustafakemalpaşa ve çevre ilçelerimize hizmet vermesi amacıyla eylülün ilk haftası açılacak sosyal hizmet merkezimizin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X