Mustafakemalpaşalı gaziler Kıbrıs’a gitti

Kıbrıs Barış Harekatı’nda görev yapan Mustafakemalpaşalı gaziler 42 yıl sonra Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti.

Mustafakemalpaşalı gaziler Kıbrıs’a gitti

Mustafakemalpaşalı Kıbrıs gazileri, 4 gün sürecek gezide görev yaptıkları birlikleri, komutanlıkları ve şehitlik alanlarını ziyaret edecek.

Adnan Menderes Meydanı’ndaki uğurlama töreninde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Milletimizin sahip olduğu vefa duygusu ve hürmet, gazilerimizi sonsuza kadar bizimle birlikte kılacaktır. Soydaşlarımızın bağımsızlığını ve geleceğini kurtaran gazilerimiz için ne yapsak azdır” dedi. 

Kaymakam Mustafa Masatlı ise, “Kıbrıs’ı vatan yapan gazilerimiz,  yıllar önce ölüm kalım mücadelesi verdikleri o topraklara barışı getirmiştir. Kahramanlarımızın tüm zorluklara rağmen verdikleri mücadeleyi minnetle anıyorum ” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X