Mustafakemalpaşa’ya 10 binlik su deposu

Mustafakemalpaşa’da kesintisiz ve sağlıklı içme suyunu 17 kat arttıracak olan 10 binlik su deposu inşaatı hızla devam ediyor.

Mustafakemalpaşa’ya 10 binlik su deposu

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte Mustafakemalpaşa’daki içme suyu ihtiyacını karşılamak ve su kesintilerinde rezerv kapasitesini arttırmak için Selimiye Mahallesi’nde yapılan 10 bin metreküplük su deposu inşaatında incelemelerde bulundu. 

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, alt yapı hizmetlerini her yönden yaygınlaştırmak hedefinde olduklarını söyledi. Çetinvacı, “Burada daha önce 600 metreküplük yetersiz bir içme suyu deposu vardı. Belediye başkanımızın gösterdiği hassasiyet neticesinde BUSKİ olarak bu yatırımı öne çektik. 10 binlik su deposu inşaatı yüzde 80 düzeyine geldi. Ara ve dış perdeleri tamamlandık. Bu depo Mustafakemalpaşa’nın mağduriyetini büyük ölçüde giderecek. Dere kaynakları bu depoyu besleyecek. Ayrıca Lalaşahin Mahallesi’nde de 5 bin metreküplük deponun temelini attık. Yoğun bir şekilde onun da inşaatına başlayacağız’ dedi. 

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR YER’

Zengin su kaynaklarına sahip olan Mustafakemalpaşa’nın bu avantajını süratli yatırımlarla halka sunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da, yalnız merkezde değil, kırsal kesimde de altyapı çalışmalarının planlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Kurtulan, ‘Büyükşehir’in desteği ile artık altyapı hizmetleri görünür hale geliyor. Burası bizim için çok önemli bir yer. 600 metreküpten 10 bin metreküplük bir su potansiyeline çıkıyoruz. Gelişen Mustafakemalpaşa’nın ihtiyaçlarını karşılamada BUSKİ’nin gösterdiği bu duyarlılığa, yatırımları kazandırmada bizlere öncelik sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X