‘Mustafakemalpaşa’ya güzellikler katmaya devam edeceğiz’

Mustafakemalpaşa Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi.

‘Mustafakemalpaşa’ya güzellikler katmaya devam edeceğiz’

Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi nisan ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda oylanan faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, meclisteki uyumlu çalışmanın örnek olduğunu söyledi. Meclisin aldığı kararlarla önemli işler yapmaya devam edeceğini belirten Sadi Kurtulan, “Hizmet ve yatırım için en önemli etken istikrardır. Bugüne kadar kararlarımızın önemli bir bölümünü oy birliğiyle aldık. Artık yeni bir döneme başladık. Bu süreçte hem kiracılarımız hem de mal sahipleri konusunda her şeyi gözden geçireceğiz. Esnafımız arasında eşitsizliğe meydan vermeme noktasında gerekli düzenlemeleri masaya yatıracağız. Geri dönüşüm uygulamaları kapsamında da iki planımız var. 

Çöp artık ekonomik bir değerdir. Bu aşamayı Katı Atık Aktarma İstasyonu’nu hizmete açarak gerçekleştirdik. Mustafakemalpaşa vahşi depolamadan kurtuldu. Bundan sonra evsel atıkları içinde ayırmak suretiyle toplamamız gerekiyor. Bunun için yetkili tüm dinamikleri bilgilendireceğiz. Bu birlik ve beraberlik süreci özlediğimiz bir tabloydu. Doğruda birleşerek hep beraber hareket edeceğiz. Bize emanet edilen kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanarak, itibarımızı ve itimadımızı koruyarak Mustafakemalpaşa’ya güzellikler katmaya devam edeceğiz” dedi. 

AK Parti grubu adına konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak ise 2016 Yılı Faaliyet Raporu’nun hazırlanması aşamasında tüm partilerin eleştiri ve önerilerinin dikkate alındığını söyledi. 

Dadak, “İyi niyet çerçevesinde yapılan tüm eleştirilere açığız. Eksikliklerimizi en kısa sürede gidereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu temenniler bizlere yol gösterdi. Partilerimizin sözcülerine teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X