Mustafakemalpaşa’ya Sosyal Hizmet Merkezi

Mustafakemalpaşa’da Sosyal Hizmet Merkezi açılması için protokol imzalandı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı ile ilçede açılacak olan Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi protokolünün imzalanmas

Mustafakemalpaşa’ya Sosyal Hizmet Merkezi

Vatandaşların, Bakanlığın hizmet modellerine daha kolay ulaşmaları için Bursamız da açılacak dördüncü Sosyal Hizmet Merkezi olan Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi’nin, şimdilik Karacabey’e de hizmet vermesinin planlandığı belirtildi. Bu kapsamda Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı ve İl Müdürü Erkut Öneş, Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılış protokolü imzaladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, “Vatandaşlarımıza hizmet verecek Sosyal Hizmet Merkezi’nin kuruluş aşamasında emeğini esirgemeyen, tefriş ve teçhizat konusunda tam destek sağlayan Mustafakemalpaşa İlçe Kaymakamı Mustafa Masatlı ve Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X