Müstehcen pozlarıyla takipçi toplayan fenomene kötü haber

Tiktok’ta bir milyondan fazla takipçisi olan Anna Paul, paylaştığı fotoğrafların çok açık olduğu gerekçesi ile hesabının kalıcı olarak askıya alındığını söyledi.

Müstehcen pozlarıyla takipçi toplayan fenomene kötü haber

Günlük olarak Tiktok üzerinden paylaşım yaptığını söyleyen Anna, telefon uygulamasından hesabına girmek istediği sırada hesabının kapatılmış olduğunu gördüğünü söyledi.

Sadece yemek yerken ve makyaj yaparken çektiği fotoğrafları paylaştığını söyleyen Anna, paylaşımlarının toplum ahlakına aykırı olmadığını, hesabının yanlışlıkla kapatılmış olabileceğini söyleyerek bu konuda bilgisi olanlardan yardım istedi.

News.com.au sitesine konuşan bir Tiktok yetkilisi ise Anna’nın yaptığı paylaşımların etik kuralları ihlal ettiğini ve tamamen cinselliğe girdiği için hesabını kapattıklarını söyledi.

Anna ise aynı siteye yaptığı açıklamada, hesabını tekrar açmaları için TikTok yetkilileri ile iletişime geçtiğini ama hiç kimsenin kendisine geri dönüş yapmadığını söyledi.
Anna son olarak TikTok’ta ürün tanıtımı yapmak için bir firma ile anlaştığını ama hesabı kapatıldığı için anlaşmanın yarım kaldığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X