Mütareke Şenlikleri başladı

Mudanya Mütarekesi’nin 95. yıldönümü nedeniyle bu yıl 11.’si düzenlenen organizasyonda start verildi.

Mütareke Şenlikleri başladı

ÖMER BİLİK

Savaştan barışa giden en önemli duraklardan biri olan Mudanya Mütarekesi’nin 95’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında Mudanya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği düzenlenen 11. Mütareke Spor Şenlikleri Mudanya Spor Salonu’nda düzenlenen törenle başladı. Tekvando şampiyonası ile başlayan şenliklerin açılış programına Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Sevgin Yılmaz’ın yanı sıra milli hakem ve antrenörler ile Mudanyalıların katılım sağladı. 12 takımdan 350 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti.

 

DEVAM EDİYOR

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, spor şenliklerinin tenis, briç, voleybol, karate, hentbol ve basketbol turnuvalarıyla devam edeceğini belirtti. Kasım ayına kadar sürecek olan spor şenliklerinde dereceye giren takım ve sporcular madalya ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X