Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Müteahhide patlak lastikle para tuzağı

Müteahhidin kullandığı aracın lastiğini patlatan hırsızlar, ön koltuktaki çantada bulunan 120 bin lirayla kayıplara karıştı.

Müteahhidin kullandığı aracın lastiğini patlatan hırsızlar, ön koltuktaki çantada bulunan

OKTAY KAYALAR

 

Bir müşterisine daire satan müteahhit Ömer Faruk Kaya, devir işlemleri için Duaçınarı’ndaki Tapu Müdürlüğü’ne gitti. Karşılıklı imzalar atıldıktan sonra sattığı dairenin bedeli olan 120 bin lirayı alan Kaya, otomobilinin başına döndü.

Paranın bulunduğu çantayı ise ön koltuktaki paspasın üzerine bırakan Ömer Faruk Kaya, bir süre ilerledikten sonra aracının lastiğinin patladığını fark etti. Otomobilini Yüksek İhtisas Hastanesi yakınlarında yol kenarına çeken Kaya, çevredeki esnafa yakınlarında lastikçi olup olmadığını sormaya gitti.

Ancak müteahhidi takip eden 4 kişi, Kaya’nın aracın başından uzaklaşmasını fırsat bilerek hemen işe koyuldu. Camı kırarak koltuğun alt kısmında duran çantayı içi para dolu çantayı alan hırsızlar daha sonra kaçtı.

Yaklaşık 2 dakika sonra otomobilinin yanına dönen Kaya, camın kıralarak çantanın alındığını görünce polisi aradı. Ekipler hırsızları bulmak için araştırma başlattı. 


Avatar Seç KAPAT
2.Nilüfer Karadeniz Festivali’nin ikinci günü de dolu dolu geçti. Horon
Sıradaki Haber Bursa’daki dev festivale yoğun katılım!