Muti’ye hapis şoku

Dönemin Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in ev sahipliği yaptığı bir yardım gecesine katılmak için hasta olduğunu söyleyerek tiyatro gösterisini iptal eden dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Ornella Muti, sekiz ay hapis cezasına çarptırıldı.

Muti’ye hapis şoku

Muti, İtalya’nın Pordenone kentindeki 10 Aralık 2010’da sergilenecek tiyatro gösterisine hasta olduğu gerekçesiyle gitmemiş ve doktordan aldığı beş günlük raporu tiyatro yönetimine göndermişti. 

Ancak daha sonra Muti’nin, aynı tarihte Rusya’nın  St.Petersburg kentinde kanser hastası çocuklar için düzenlenen bir yardım gecesine katıldığının ortayı çıkmasının ardından, hakkında ‘dolandırıcılık‘ suçlamasıyla dava açıldı. 

Güzel oyuncu suçlu bulundu ve sekiz ay hapis hapis ve 600 Euro para cezasına çarptırıldı. 

Mahkeme, Muti’nin 30 bin Euro ödemesi halinde hapis cezasının ortadan kaldırılacağını açıkladı. 2010 yılındaki yardım gecesine Kevin Costner, Gérard Depardieu, Monica Bellucci, Kurt Russell ve Sharon Stone da katılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X