‘Mutlu bir gelecek için bilinçli aileler’

Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü’nün, Uludağ Soroptimist Kulübü ile birlikte hayata geçirdiği “Kelebeğin Dünyası” projesi, kadınların kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

‘Mutlu bir gelecek için bilinçli aileler’

Proje çerçevesinde ve Yeşim Tekstil Pozitif Düşünce Kulübü liderliğinde geçtiğimiz günlerde Yeşim Tekstil’de gerçekleştirilen söyleşide aile içi iletişim sorunları konuşuldu. İ&D Danışmanlık Profesyonel Koçları Göksu Kederli ve Nigar Erden Cinaş’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide aile içi iletişim sorunlarının yanı sıra, aile içinde ortak davranış modellerinin geliştirilmesi konusunda da bilgiler verildi.

Göksu Kederli yaptığı sunumda aile içi iletişimi kolaylaştırmanın yolu olarak şu bilgileri katılımcılarla paylaştı: “İnsanların farklı davranış biçimleri vardır. Bu farklı davranış biçimleri onları daha iyi anlamak için bize ipuçları verir. Nasıl ki bir bilgisayar programının bilinmesi onu kullanmayı kolaylaştırıyorsa insanların da neyi nasıl yaptıklarının bilinmesi onları anlamayı kolaylaştıracaktır. Bu farklı davranış biçimlerini bilmek özellikle aile içindeki bireylerle iyi bir iletişime girmeyi ve başarılı olmayı sağlayacaktır.” 

Göksu Kederli ve Nigar Erden Cinaş’ın, Yeşimli ebeveynlerin örnek durumlarını dinleyip yorumladıkları söyleşi sonunda, Kederli ve Cinaş’a Yeşim Tekstil Pozitif Düşünce Kulübü liderlerinden İclan Molla tarafından bir teşekkür plakedi de takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X