Mutlu değilim seve seve gelirim

Sarı kırmızılı kulüple 2017 yılına kadar anlaşması bulunan tecrübeli futbolcunun alacaklarının bulunduğu ve bonservisi için kolaylık isteyeceğinin haberi de Ali Ay yönetimine gönderdiği öğrenildi.

Mutlu değilim seve seve gelirim

Bursaspor’da yeni sezon için çalışmalar sürüyor. Kadroda belli oranda  yapılanmaya gitmesi beklenen yeşil beyazlıların gözü özellikle orta alanda. Bu sezon bu bölgede birçok isim forma giymesine rağmen tam dikiş tutturamayan yeşil beyazlılar, Pablo Martin Batalla’nın gelmesiyle rahatlasa da yeni sezon da ağırlıklı yine bu bölümde olacak. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun hedefindeki ilk isim Galatasaray’dan Bilal Kısa. 

HAMZA HOCA AYRILINCA

Gerek sarı kırmızı kulüpten gerekse Akhisar Belediyespor’dan eski öğrencisi olan 33 yaşındaki oyuncuyla gizliden gizliye temaslar sürüyor. Galatasaray’da özellikle Hamza Hoca’nın ayrılmasından sonra inişli çıkışlı bir dönem geçiren tecrübeli futbolcunun yeşil beyazlılara ‘Mutlu değilim, seve seve gelirim’ mesajı gönderdiği öğrenildi. 

7 KEZ MİLLİ OLDU

Galatasaray’la 2017 yılına kadar anlaşması bulunan Bilal’ın alacaklarının bulunduğu ve bonservisi için kolaylık isteyeceğinin haberini de Ali Ay yönetimine gönderdiği belirtildi. Galatasaray’dan yıllık 2 milyon 400 bin TL kazanan Bilal Kısa, sarı kırmızı formayla bu sezon 28 maça çıktı, 5 gol, 5 asistlik bir performans gösterdi. Deneyimli krampon, A Milli Takımda ise 7 kez forma giydi ve 1 gol attı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X