Mutlu etmedi!

Göreve başladığı ilk vakit, gerek oynanacak futbol gerekse skorlarla ilgili iddialı açıklamalar yapan Topçu’nun sadece 2 galibiyeti bulunuyor.

Mutlu etmedi!

Bursaspor’da Teknik Direktör Mutlu Topçu beklentileri karşılayamadı. Hamza Hamzaoğlu’nun görevden ayrılmasından sonra yeşil beyazlı takımın başına geçen genç teknik adam, 9 maçta 2 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Göreve başladığı ilk vakit, gerek oynanacak futbol gerekse skorlarla ilgili iddialı açıklamalar yapan fakat bunda başarılı olamayan Mutlu Hoca’ya camianın güveni azalmış durumda. 

BAŞKAN’A BAĞLI

Son Akhisar Belediyespor karşısında çaresiz kalan takımın durumunu seyretmekle yetinen Mutlu Topçu, maç sonrası yaptığı açıklamayla da tepki topladı. ‘Başkan isterse istifa ederim’ diyen genç çalıştırıcının kendisinin böyle bir karar almaması da ilginç karşılandı. Daha önce Kayserispor ve Gaziantepspor’da teknik direktörlük deneyimi yaşayan Topçu,bu takımlarda da başarısız olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X