Mutlu gidin şen dönün

Bin 900 Bursaspor taraftarı bugün saat 12.00’de Timsah Arena Doğu Tribünü önünden kalkacak otobüslerle yola çıkacak. Taraftarı yönetim uğurlayacak.

Mutlu gidin şen dönün

Bursaspor taraftarı 35 otobüsle Vodafone Arena’ya gidiyor. Güvenlik sebebiyle deplasman tribünü biletlerinin satışı yalnızca tribün gruplarına gerçekleştirilirken, taraftarlar bugün saat 12.00’de Timsah Arena Doğu Tribünü önünden kalkacak 35 otobüsle İstanbul’a adeta çıkarma yapacak. Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu yeşil beyazlı taraftarları Timsah Arena’dan uğurlayacak. 

Çamlıca’da kontrol var

Bursaspor yönetimi, sadece Beşiktaş maçına özel çıkardığı ve üzerinde, ‘Onurunla, duruşunla, ruhunla sen çok yaşa’ yazılı bin 900 adet yeşil renkli poları maça gidecek olan taraftarlara dağıtacak. Geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul’un yolunu tutacak yeşil beyazlı taraftarlar Çamlıca Gişeleri’den aramadan geçirilecek. Taraftarlar daha sonra konvoy halinde Vodafone Arena’ya geçecekler. Münferit olarak stada gelen hiçbir taraftar maça giremeyecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X