‘Mutlu günlere geri döndük’

Harun Tekin, “Herkes birlik içinde, inşallah böyle devam ederiz” dedi ve ekledi; ‘Mutlu günlere geri döndük’…

‘Mutlu günlere geri döndük’

Akhisarspor karşısında alınan galibiyetle camiada güzel bir havanın oluştuğunu belirten kaptan, “Taraftarımızla aramızda yeniden güzel bir bağ oluştu” diye konuştu.

Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, Malatyaspor karşısında da galibiyete ulaşıp üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi. Akhisar karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden tecrübeli file bekçisi, “Bu hafta da iyi hazırlandık. 3 puan için gidiyoruz. Ne kadar favori olarak gözüksek de her maç zorlu geçiyor. İnşallah bu maçı da alıp önümüze bakmak istiyoruz” dedi.

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Geçtiğimiz sezon zor bir süreçten geçtiklerini belirten Harun Tekin, “Zor günler geride kaldı. Eskisi gibi güzel galibiyetler alıyoruz. Taraftarla aramızda yeniden güzel bir bağ oluştu. Herkes birlik içinde inşallah böyle devam ederiz. Biz de tüm maçları kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ben takıma faydalı olabilmek için elimden geldiğince çalışıyorum. Hocamızı da çok seviyoruz. Bize yaklaşımı da çok iyi inşallah böyle uyumlu şekilde devam ederiz” ifadelerini kullandı.

Taçlandırmak istiyoruz

Yusuf Erdoğan, Akhisarspor karşısında alınan galibiyeti Malatya’yı da yenerek anlamlandırmak istediklerini söyledi.

Transferin son gününde takıma dahil olan Yusuf Erdoğan, “Geçtiğimiz hafta güzel bir galibiyet aldık. Malatyaspor mücadelesi de geçen haftayı taçlandırmak için önemli bir maç. İnşallah geçen haftaki gibi güzel oyun ve net bir skorla Malatya’dan döneriz. Çalışmalarımızı ona göre yaptık. Yıllardır buradaymışım gibi hissediyorum. Şu anda sıkıntı yok. İnşallah galip gelip hem taraftarımız hem de biz mutlu oluruz. Akhisarspor maçının ardından taraftarımızın bana destek vermesi beni mutlu etti. Onlara layık olmak için elimizden geleni yapacağım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X