Mutlu Hoca arayışta!

Genç teknik adamın Kayserispor karşısında özellikle hücum hattında kimlere şans tanıyacağı merak ediliyor.

Mutlu Hoca arayışta!

Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kalarak 5 hafta sonra puanla tanışan Bursaspor’da yarınki Kayserispor maçı öncesi planlar galibiyet üzerine kuruldu. Sergen Yalçın’ın takımın başına gelmesinden sonra son iki haftayı Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetleriyle kapatan rakibi karşısında yeşil beyazlıların nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. Kritik maçta Aziz Eraltay ve Boban Jovic cezaları nedeniyle forma giymeyecek. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun bu iki ismin yerine sağda Ertuğrul’a, solda ise Onur’a şans vermesi bekleniyor.

DEL VALLE’YE KULÜBE YOLU

Genç teknik adamın stoperlerde ise cezası biten İsmail Konuk’la Tomas Sivok ikilisini birlikte oynatacağı tahmin ediliyor. Mutlu Hoca’nın formsuz olan Sivok’un yerine Şamil seçeneğini de değerlendirdiği belirtildi. Timsah’ın hocasının diğer bölgelerde de bir takım değişiklik yapması bekleniyor. Del Valle’yi kulübeye çekmesi beklenen Mutlu Topçu’nun diğer isimler üzerinde durduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X