Mutlu Hoca’nın ağzından bal damladı

‘Varını yoğunu ortaya koyan, yense de yenilse de futbol adına herşeyini sahaya koyan bir takım olmak istiyoruz’ diyen genç teknik adam ‘Bir şeyi başarmak istiyorsak çok çalışacağız. Biz bunun için buradayız’ şeklinde konuştu.

Mutlu Hoca’nın ağzından bal damladı

Bursa Fan Club Yönetim Kurulu üyeleri, dün Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Mutlu Topçu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Fan Club Başkan Yardımcısı Mehmet Galip Toplan, Bursa’nın zor bir kent olduğunu ve Mutlu Hoca ile birlikte aydınlık ve mutlu günleri beklediklerini söyledi. 

Teknik Direktör Mutlu Topçu ise camianın ne istediğini çok iyi bildiklerini belirterek başarılı olmak için çok çalışacaklarını söyledi. Bursaspor camiasını yakından tanıdığını ve beklentileri karşılayacaklarını ifade eden genç teknik adam şöyle konuştu: 

NASIL BİR TAKIM

‘Geleli aşağı yukarı bir hafta oldu. Çok güzel bir ortam var. Geçmişteki başarıları göz önünde bulundurduğumuz zaman Bursaspor zor bir camia. Beklentiler hep üst seviyede. Bizim burada yapmamız gereken geçmişte yaptığımızın bir benzeri. Sahada varını yoğunu ortaya koyan, yense de yenilse de futbol adına herşeyini sahaya koyan bir takım olmak istiyoruz. Camianın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Çok çalışıyoruz, daha da çalışacağız.’

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER

‘Bir şeyi başarmak istiyorsak çok çalışacağız. Bunun için buradayız. Ben burada Erkek Lisesi’nde okudum. Ben işimin en iyisini yapmam lazım ki, başarı için beklentim olsun. Bursaspor’umuz için ne gerekiyorsa yapmak lazım. Başkanımız, yönetimimiz yapıyor. O zaman bize de sorumluluk düşüyor. Biz de teknik heyet olarak yapacağız. Futbolcularımız da yapacak. Bursa çok büyük bir camia. Bize destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X