Mutlu Kaya’nın ilk kelimeleri

Katıldığı ses yarışmasında büyük beğeni toplayan Mutlu Kaya (19) başından vurulmuştu. Genç kız 37 gün sonra yoğun bakımdan çıktı, birkaç kelimeyle olsa da konuşmaya başladı. Şimdi fizik tedavi imkanları daha geniş bir hastaneye nakledilmeyi bekliyor.

Mutlu Kaya’nın ilk kelimeleri

Mutlu’nun bilinci açık, hafızasında sorun yok. Anlatılanları dinliyor, sorulara “He” ya da “Cık” diye cevap veriyor. “İbrahim Tatlıses’e de böyle oldu. Sesi güzel olanlara nazar mı değiyor yoksa güzel sese sahip olmak insanı ölümden koruyor mu?” gibi şakalara gülüyor. İyice yanına yaklaşıp onu sevenlerden selam getirdiğimi, herkesin onu çok merak ettiğini, onu çok sevdiklerini iletiyorum. Fısıltıyla karşılık veriyor: “Ben de”. Yeniden kullanmaya başladığı kelimeler bununla sınırlı değil üstelik; “Evet, hayır, tamam, televizyon ve seni seviyorum” da diyebiliyor. Yeri geliyor; “televizyon” ve “şarkı” diyor. Hemen gözleri doluyor, pıt, bir damla yaş, sol yanağından süzülüyor. Şarkı söylerken çekilmiş bir videosunu açıyorlar, “Cık, cık, cık” demeye başlıyor, henüz onları izlemeye yüreği dayanmıyor. Zor günlerin geçeceği, mücadele ederken moralini yüksek tutması gerektiği söyleniyor böyle zamanlarda. Hak verdiğinden olacak dil çıkarıyor. Mutlu yeniden şakalar yapıp şarkılar söyleyeceği günleri iple çekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X