Mutlu olmaya hakkım yok mu?

Evlendikten sonra ilk kez önceki akşam kameralar karşısına geçen Megastar Tarkan, samimi açıklamalarda bulundu.

Mutlu olmaya hakkım yok mu?

BABA OLMAK İSTİYORUM

Hayranı Pınar Dilek’le dünya evine giren Tarkan, bu kararıyla sevenlerini şaşırtmıştı. Sanatçı, evliliğinin ardından ilk kez konuştu. Kendisine, evlenmesi üzerine hayranlarının verdiği tepkiler hatırlatılan Tarkan, ‘Neden, benim evlenmeye, mutlu olmaya hakkım yok mu?’ dedi. Eşinin hamile olduğu iddialarını yalanlayan Tarkan, ‘Ben de baba olmak istiyorum. Klişe bir cevap biliyorum ama, kız ya da erkek farketmez sağlıklı bir çocuğum olsun yeter’ diye konuştu.

BENİM İÇİN BİRAZ ERKEN

Yeni pop albümünün hazırlıkları nedeniyle balayına çıkamayan Tarkan, Sezen Aksu’nun sahneleri bırakma kararını da değerlendirdi. Megastar, ‘Sezen’i anlıyorum. Sahneye çıkmak, konserler, turneler yormuş olabilir. Yorucu bir hayat bu, şöhret yorucu. Bazen insan geri çekilmek istiyor. Ara ara ben de sahneleri bırakmayı düşünmüyor değilim. Bazen bıraksam, artık kendi hayatımı yaşasam mı diye aklımdan geçiyor. Ama sanırım benim için daha erken’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X