Mutlu son yakın!

İnegölspor haftaya Eyüp’ü yenerse yeniden play-off’a kalmayı başaracak… Bordo beyazlılar evinde oynadığı maçta Büyükçekmece Tepecikspor’u Abdülkadir’in altın kafasıyla mağlup ederek 2 hafta sonra 3 puanla tanıştı ve 5. sıraya yükseldi.

Mutlu son yakın!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play off’a kalma savaşı veren İnegölspor sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 yendi. 2 hafta sonra 3 puanı cebine koyan bordo beyazlılar maça kötü başladı ve konuk ekip ilk 5 dakikada 2 net fırsattan yararlanamadı. 45’te İnegölspor’un hızlı gelişen atağında Erdi’ye arkadan müdahale eden Büyükçekmece Tepeciksporlu Recep kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İlk yarı golsüz geçildi.

ABDÜLKADİR’DEN ALTIN KAFA

Karşılaşmanın ikinci yarısında eksik rakibi karşısında İnegölspor çok daha etkili bir oyun ortaya koymaya başladı. Bordo beyazlılar aradığı golü 62. dakikada İlker’in soldan ortasında Abdulkadir’in yaptığı kafa vuruşu ile buldu ve 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İnegölspor, Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 yenerek puanını 49’a yükseltti ve 5. sıraya yerleşti. Bordo beyazlılar haftaya İstanbul’da Eyüpspor’u yenerse play-off’a kalacak.

EYÜP’LE KRİTİK SINAV

33. haftaya 46 puanla 8. sırada giren İnegölspor, Tepecik engelini 3 puanla aşarak, Gümüşhane, Aydın 1923 ve Ankaragücü’nü geride bırakıp 5. sıraya yerleşti. Galibiyeti taraftarıyla kutlayan bordo beyazlılar, cumartesi günü İstanbul’da play-off için küme düşmeme mücadelesi verenh Eyüp ile karşılaşacak.

İŞTE KRİTKİK MAÇLAR

Cumartesi 15.30

Ankara Demir-Gümüşhane

Amed Sportif-Aydınspor 1923

Tuzlaspor-Ankaragücü

Eyüpspor-İnegölspor

STAT: İnegöl

HAKEMLER: Ali Karatutlu (**), Osman Kozan (**), Mehmet Gökhan Ceylan (**)

GOL: Dk.61 Abdulkadir (İnegöl)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.45 Recep, Dk.90 Selçuk (Büyükçekmece Tepecik) 

SARI KARTLAR: Levent (İnegöl) 

İNEGÖLSPOR: Hamdi (***), Kemal (***), Bilal (***), İlker (**), Raif (**) (Dk.61 Mahmut **), Erdi (**) (Dk.52 Emrah **), Türker (**), Ali (***), Tufan (***), Levent (**) (Dk.86 Mustafa), Abdulkadir (***)

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİKSPOR: Ramazan (**), Recep (*), Onur (**), Abdullah (**) (Dk.71 Murat *), Hüseyin (**) (Dk.86 Deniz), Hakan (**), Adem (**) (Dk.77 Selçuk *), Emir (**), Muhammet (**), Egemen (**), Anıl (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X