Mutlu Topçu işbaşı yaptı!

Prensip anlaşmasına varılan genç teknik adam Başakşehir maçını tribünden izledi. Bugün resmen göreve başlayacak olan 46 yaşındaki teknik adamın dünkü mücadelede sık sık not tuttuğu görüldü. Sportif direktör olarak da İvan Ergiç’in gelmesi gündemde.

Mutlu Topçu işbaşı yaptı!

Bursaspor’da Mutlu Topçu dönemi bugün başlıyor. Hamza Hamzaoğlu’nun görevden alınmasının ardından bir süredir teknik direktör arayan yeşil beyazlılar, genç teknik adamla prensip anlaşmasına vardı. Başkan Ali Ay, dünkü Başakşehir maçı öncesi Mutlu Topçu ile ilgili sorulan sorulara, “Ben isim konuşmuyorum. İmza atmadan hiçbir şey bitmez’ şeklinde yanıt verirken, 46 yaşındaki teknik adamla yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtildi.

ERGİÇ SPORTİF DİREKTÖR!

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Mutlu Topçu, dünkü Başakşehir maçını tribünden izledi. Yurt dışında olduğu dün Türkiye’ye gelen ve ayağının tozuyla maçı izleyen Mutlu Hoca’nın sık sık not tuttuğu görüldü. Topçu’nun teknik ekibinde Gökhan Geylani, Recep Atılgan ve Utku Yörükoğlu’nun olduğu belirtildi. Bu arada Başakşehir maçı sonrası Bursaspor’da oyunculara 2 gün izin verildi. Bu arada Ali Ay yönetiminin Sportif direktör olarakta 2010’daki şampiyonluğun mimarlarından İvan Ergiç’i göreve getirmeyi planladığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X