Mutlu Topçu: İstedik ama olmadı

Genç teknik adam, “Yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek başka şeyler konuşurduk. Bunlara bakmak lazım. Oyunculara tek tek ele almak hata olur. Kalan haftalarda anlayışımız aynı olacak” dedi.

Mutlu Topçu: İstedik ama olmadı

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Atiker Konyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak mağlup olduklarını söyledi. 

Topçu, “Konyaspor iyi bir takım. Milli takım arasından önce, Fenerbahçe’yi deplasmanda yenen bir ekip. Birlikte oynayan ve öz güvenleri yerinde. Biz bu hazırlık dönemini iyi geçirdik. Oyuna şanssız başladık. Devamında gol arayan, oyunu kenarlara yayan, neticeye gidecek bir şablon yakaladık. 3 tane yüzde yüzlük pozisyon var. 11 korner attık. Bir şey ifade ediyor mu?” dedi. 

POZİTİF YANSIYACAK

Bu oyun anlayışını sürdüreceklerini vurgulayan genç teknik adam, “Bunun Karabükspor maçına pozitif yansıyacağını düşünüyorum. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek başka şeyler konuşurduk. Bunlara bakmak lazım. Oyunculara tek tek ele almak hata olur. Konyaspor’un defasif anlayışı iyi. Denedik, uğraştık ama olmadı. Sakin oynamaya çalıştık. Kalan haftalarda da bunları yapacağız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X