Mutluluğa engel yok

Yıldırım Belediyesi, yürütülen saha çalışmaları ve Yıldırım Kaymakamlığı’ndan elde edilen veriler neticesinde tespit edilen ilçedeki engellilerin doğum günlerinde yanlarında yer alarak mutluluklarını paylaşıyor.

Mutluluğa engel yok

Yıldırım Belediyesi Engelsiz Masa personeli tarafından yapılan ziyaretlerle bugüne kadar 2 bin 500 engelli vatandaşın doğum günü kutlandı. Mutlulukların paylaşılarak artırılması için başlatılan proje kapsamında, doğum günü olan engelliler evlerinde ziyaret edilirken, engelli vatandaşların ve ailelerinin talepleri de alınarak kendilerine destek olunuyor.

Engellilerin mutluluğuna katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak adına kendilerine destek olarak sosyal projeler ürettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçe nüfusumuzun yüzde 13’ü engelli hemşehrilerimizden oluşuyor. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak için azami gayret gösteriyoruz. Kendilerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, özel günlerinde yanlarında bulunarak yalnız olmadıklarını gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X