‘Mutluluk yazılmaz yaşanır’

Sanat hayatının 10. yılını ‘ON’dan Kalan’ konserleriyle kutlayan Sıla, kavuşmaya dair çok az şarkı yazabildiğini itiraf etti.

‘Mutluluk yazılmaz yaşanır’

SİNİRİM BOZULDU

Önceki akşam İstabul’da sevenleriyle buluşan Sıla, ‘ON’dan Kalan’ konserinden büyük ilgi gördü. Sahnelerde 10 yılı gferide bırakan Sıla, şarkılarını duygu kategorilerine ayırdı. Konserin ilerleyen dakikalarında ilginç bir itirafta bulunan Sıla, ‘Diğer arkadaşlarımıza hediye ettiklerimizle birlikte yüze yakın şarkımız vardır. Ama kavuştular bölümümüz için tek bir şarkımız var. Düşündüm sinirim bozuldu böyle bir istatistik mi olur? Demek ki mutluluk yazılan değil yaşanan bir şey…’ dedi.

GARİP BİR HEYECAN

Sahnedeki 10. yılını ekip arkadaşlarıyla pasta keserek kutlayan Sıla, ‘O kadar garip bir heyecanla uyandım ki bu sabah. Zannedersiniz ilk defa sahneye çıkacağım. Çok acayip şimdi çok iyi hissediyorum kendimi’ dedi. Bu özel konserde sevgilisini yalnız bırakmayan Ahmet Kural ise gazetecilere görünmeden kulise gitti. Sıla, konserin sonunda ise hayranlarıyla bir araya gelip imza dağıttı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X