Mutlutürk’e hemşeri desteği

AK Parti Bursa milletvekili aday adayı Merter Mutlutürk, Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Mart Erzurum’un kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinliğine katıldı.

Mutlutürk’e hemşeri desteği

Burada yaptığı konuşmada, milletvekilliği yolunda hemşerilerinden ve Bursa halkından destek isteyen Mutlutürk, Federasyon Başkanı Ömer Ömeroğlu’na ve 72 dernek başkanına teşekkür etti. 

Mutlutürk, tarihi binlerce yıllık geçmişe dayanan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Erzurum için 12 Mart 1918 tarihihih dönüm noktalarından biri olduğunu da dile getirerek, “Bu sene Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılını kutluyoruz. Önemli olan bu kutlamaları yaparken tarihin derinliklerine gidebilmek, o yıllarda yaşanan acıları anlayabilmek ve bu acılardan ders çıkarabilmektir. Birbirimize kenetlenmek, ülkemizi güçlü, insanımızı mutlu, yarına güvenle bakabilen bireyler haline getirmeliyiz. Geleceğin Türkiye’si için çalışmalıyız, üretmeliyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X