Mut’ta Gazi Ve Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Mersin Mut ilçe Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. Mut Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Meh…

Mut’ta Gazi Ve Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Mersin Mut ilçe Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi. Mut Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hakan Şen, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Volkan Başaran, Emniyet Müdürü Murat Güney, Müftü İbrahim Köksal, şehit yakınları ile gaziler ve davetliler katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, “Vatan için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin yakınları ve bu uğurda mücadele eden kahraman gazilerimizle bir arada iftar yapmaktan ve aynı ortamı paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletmezin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize rahmetle minnetle şükranlarımı sunuyorum. Yine aynı mücadelede görev yapan kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ömür ve mutluluklar diliyorum. Şehitlerimizin bu vatan için verdiği mücadele hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar yemeğinde sonra Kaymakam Akyüz şehit ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X