Müziğin devleri aynı sahnede

Aralarında Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı’nın da bulunduğu Türk Sanat Müziği’nin yaşayan efsaneleri önceki akşam aynı sahnede buluştu.

Müziğin devleri aynı sahnede

KULİSTE GERGİNLİK

 

Türk Sanat Müziği’nin devleri Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, İnci Çayırlı, Mustafa Sağyaşar, Ayşe Taş, Neşe Can, Kutlu Payaslı, Ali Şenozan ve Zekai Tunca önceki akşam İstanbul Bosancı Gösteri Merkezi’nde dinleyenleriyle buluştu. 

Son olarak 2012 yılında birlikte verdikleri konserde kavga eden Bülent Ersoy’la Muazzez Abacı’nın önceki geceki konserde de kuliste gerginlik yaşadıkları iddia edildi. Ancak iki usta sanatçı sahnede birbirlerine sarılarak seyirciye gerginliği hiç hissettirmediler. 

DİVA’YA ÖZEL KOSTÜM

Bu özel konser için her zamanki gibi ddialı bir kostüm tercih eden Bülent Ersoy, seyircisini şaşırttı. Modacı Ertan Kayıtkent imzalı kostümde tam 10 bin adet manolya çiçeği yaprakları kullanıldı. Konserin solo bölümünde merhum sanatçı Kayahan’ın ‘Bir Yemin Ettim‘ şarkısını seslendiren Muazzez Abacı ise dakikalarca alkışlandı. Usta sanatçıları izleyenler arasında ünlü isimler de vardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X