Müziğin kalbi Nilüfer’de atıyor

Türkiye’nin en iddialı organizasyonlarından biri olan Nilüfer Müzik Festivali, 3 ayrı sahnede 12 ülkeden 60’ın üzerinde sanatçı ve yaklaşık 120 bin kişinin katılımıyla görkemli bir şekilde start aldı.

Müziğin kalbi Nilüfer’de atıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ve Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Nilüfer Müzik Festivali başladı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivalin ilk gününde on binlerce festivalci Balat Atatürk Ormanı’nda buluştu. 

Her türden müzikal beğeniye hitap eden zengin sanatçı listesiyle başlayan festival alanında üç ayrı sahne kuruldu. Öğleden sonra başlayan konserler, gecenin ilerleyen saatlerine dek devam ederken, bir çok eğlence sever ormanda kurdukları çadırlarda kalarak festivali her anıyla yaşıyor.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Festivalde adeta yıldızlar geçidi yaşanıyor. Önceki günden başlayıp geceye kadar devam eden festivalin ilk günü Deer From Space konseriyle başlarken, Can Gox, In Hoodies, Speed Caravan, Cihan Mürtezaoğlu, Adamlar, The Away Days, Vendetta, Bubituzak, Kerim Arhan, Txarango, Gaye Su Akyol, Glasxs, La Pegatina ve Hey Douglas’ın eğlence dolu performanslarıyladevam etti. Festival bugün ve yarın da hız kesmeden devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X