‘Müzik benim bebeğim’

Oyunculuktaki iddiasını ‘Elif’ albümüyle müzikte de gösteren Ayça Varlıer, dizi çekimleri nedeniyle sahneye ara verse de müzikten asla kopmayacağını söyledi.

‘Müzik benim bebeğim’

FOTOĞRAF: RIDVAN DEMİR

ARŞİVLİK BİR ALBÜM

Mudanya ve Tirilye’de çekimlerine devam edilen ‘Kehribar’ dizisiyle ekrana gelen oyuncu Ayça Varlıer, Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. İlk albümü ‘Elif’le bir süre önce müziğe de adım atan Varlıer, ‘Şu sıralar dizi nedeniyle pek zaman ayıramasam da müzik benim için hep vardı ve devam ediyor. Elif albümü benim bebeğim gibi. Alternatif arşivlik bir albüm oldu’ dedi.

HİÇ ZAMANIM KALMADI

Çekimleri yoğun bir şekilde devam eden ‘Kehribar’la birlikte tiyatro sahnesinde de ‘Fosforlu Cevriye’ müzikaline hayat veren Ayça Varlıer, çok yorulsa da bu yoğunluktan şikayetçi değil. ‘Fosforlu Cevriye’yle turneye çıkacaklarını da belirten Varlıer, ‘Dizi, tiyatro, müzik derken kendime ayıracak hiç zamanım kalmıyor. Şu sıralar en büyük lüksüm uyumaya vakit ayırabilmek’ diye konuştu.

MUDANYA HAVASI

‘Kehribar’ nedeniyle bir süredir Mudanya’da bulunan Ayça Varlıer, ‘Bu güzel beldenin havası ben kendimden geçiriyor’ demekten kendisini alamadı.  

Varlıer, dizide Gürkan Uygun’la başrol oynuyor.

Ayça Varlıer, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X