Müzik bitti

Besteci ve yorumcu olarak sanat dünyasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan Serdar Ortaç, müziğin artık eskisi kadar ilgi görmediğinden dert yandı.

Müzik bitti

ŞARKI VAR, DİNLEYEN YOK

Eşi Chloe Loughnan’la bir davet çıkışı görüntülenen Serdar Ortaç, ilginç açıklamalara imza attı. Son günlerde ‘İki Deli’ şarkısı için Hande Yener’le stüdyoya kapandıklarını söyleyen Ortaç, müziğin eskisi kadar ilgi görmediğinden dert yandı. Ortaç, ‘Müziğin bittiğini artık ben de kabul ettim. Eskiden 16-20 şarkılık albüm yapardım. Hala çok şarkım var ama dinleyen yok. İnsanlar mutsuz, mutsuz oldukları için de şarkı dinlemiyorlar’ diye konuştu.

ERKEK OLURSA İYİ OLUR

Bu arada özel hayatıyla ilgili yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap veren Serdar Ortaç, bir süredir çocuk sahibi olmak istediği anlattı. Bu konuda bütün kararı eşi Chloe’e bıraktığını da yenileyen Serdar Ortaç, cinsiyet konusunda ise, ‘Erkek olursa iyi olur ama tabii sağlıklı olması daha önemli’ dedi. Serdar Ortaç gece çıkışı eşine güller alarak her zamanki gibi jest yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X