Müzik grubunun feci sonu!

İsveç’te düzenlenen bir müzik festivaline katılmak üzere bu ülkede bulunan İngiliz “Viola Beach” adlı müzik grubunun 4 üyesi ile grubun menajeri trafik kazasında hayatını kaybetti. Araç 25 metre yükseklikteki köprüden kanala düştü.

Müzik grubunun feci sonu!

İngiltere Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, İsveç’te yaşanan bir trafik kazasında 5 İngiliz vatandaşının hayatını kaybettiği belirtildi ancak ölenlere dair herhangi bir bilgi verilmedi. 

Açıklamada, bakanlığın İsveçli yetkililer ve kazntada hayatını kaybedenlerin aileleriyle iletişimde olduğunu vurgulandı. 

İngiliz basını ise İsveç’te bulunan “Viola Beach” adlı grubun üyelerinin içinde bulunduğu aracın, karayolunda 25 metre yükseklikteki bir köprüden kanala düştüğünü savundu.

İsveç polisine dayandırılan haberlerde, olay yerine dün yerel saatle 02.30’da çağrılan polisin olayda hayatını kaybeden 5 erkeğin 20-35 yaş grubunda arasında olduğunu bildirdiği aktarıldı.

Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe ve Jack Dakin’den oluşan, “Indie” tarzı müzik yapan grup, geçen yıl İngiltere’nin ünlü Reading ve Leeds festivallerinde sahne almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X