Müzikte de 1 numara

Sezen Aksu şarkılarını caz formuyla yorumladığı ilk albümünü çıkaran Bergüzar Korel, kliplendirdiği “Kaç Yıl Geçti Aradan” şarkısıyla da itunes’da birinci sıraya yerleşti.

Müzikte de 1 numara

OYUNCULUĞUNU KONUŞTURDU

Aykut Gürel’in özel proje albümüyle ilk şarkıcılık deneyimini yaşayan Bergüzar Korel, “ Kaç Yıl Geçti Aradan” isimli parça için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Orkestrasıyla birlikte kamera karşısına geçtiği “Kaç Yıl Geçti Aradan” klibinde şıklığı ve güzelliğiyle ortaya görsel bir şölen çıkaran Korel, kamera karşısında gerçek mesleği olan oyunculuğunu da konuşturdu. 

ŞARKICILIKTA DA İDDİALI

Aykut Gürel’in müzik direktörlüğünde hazırlanan ve bir band albümü olan  Aykut Gürel Presents Bergüzar Korel’e,  Ediz Hafızoğlu, Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Siney Yılmaz ve Volkan Topakoğlu gibi profesyonel müzisyenler eşlik etti. Klibi itunes’da birinci sıraya yerleşen Korel, oyunculukta olduğu gibi şarkıcılıktaki iddiasını da gösterdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X