Nadal ve Djokovic Roma’da kayıpsız ilerliyor

Roma Açık Tenis Turnuvası’nda erkeklerde, Djokovic ve Nadal kayıpsız ilerlerken Wawrinka turnuvaya veda etti.

Nadal ve Djokovic Roma’da kayıpsız ilerliyor

Roma Açık Tenis Turnuvası’nda erkeklerde seribaşı raketler Novak Djokovic ve Rafael Nadal yoluna devam ederken, Stanislas Wawrinka elendi.

 

Başkentte, Foro Italico Spor Kompleksi’ndeki toprak kortlarda oynanan turnuvaya üçüncü tur maçlarıyla devam edildi.

 

Erkeklerde, 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, İspanyol rakibi Roberto Bautista Agut’u 6-4’lük iki setle 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

 

3 numaralı seribaşı İsviçreli Stanislas Wawrinka ise ABD’li rakibi John Isner’e 7-6 ve 6-4’lük setlerle 2-0 yenilerek elendi.

 

Bu turnuvayı 7 kezle en çok kazanan isim olan 4 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal ise 13 numaralı seribaşı ABD’li Jack Sock’u 6-3 ve 6-4’lük setlerle 2-0 yendi ve çeyrek finale adını yazdırdı. 

 

Kadınlar 

 

Kadınlarda ise turnuvanın 2 numaralı seribaşı

 

Çek Karolina Pliskova, İsviçreli rakibi Timea Bacsinszky’i 6-1 ve 7-5’lik iki set sonucunda 2-0 ile geçerek çeyrek finalist oldu.

 

3 numaralı seribaşı İspanyol Garbine Muguruza da Alman rakibi Julia Goerges’i 7-5 ve 6-4’lük setlerle 2-0 yenerek, son 8’e yükseldi.

 

5 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı raket Johanna Konta ise 9 numaralı seribaşı ABD’li Venus Williams’a 6-1, 3-6 ve 6-1’lik 3 set sonucunda 2-1 yenilerek, turnuvaya 3. turda veda etti. Williams, çeyrek finale çıktı.

 

6 numaralı seribaşı Rumen tenisçi Simona Halep de Rus Anastasia Pavlyuchenkova’yı 6-1, 4-6 ve 6-0’lık setlerle 3-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X