Nadide ziyaret

Dünya Engelliler Günü kapsamında dün Çekirge Devlet Hastanesi’nde mini bir konser veren Nadide Sultan, herkesi daha duyarlı olmaya davet etti.

Nadide ziyaret

ONLARA SİNİR OLUYORUM

Sevilen sanatçı Nadide Sultan, engelli vatandaşlara destek olup, moral vermek amacıyla Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’nin Çekirge Devlet Hastanesi’nde düzenlediği konserde sahneye çıktı. Büyük ilgi gördüğü konserin ardından konuşan sanatçı, ‘Hepimiz engellilere karşı daha duyarlı olmalıyız. Ben şahsen özellikle AVM’lerde engellilere ayrılmış yerlere araç park eden sürücülere sinir oluyorum’ dedi. 

DOKTOR OLMAK İSTERDİM

Öte yandan lise yıllarında doktor olmak istediğini söyleyen sanatçı, ‘Ama müzikle tıp arasında bir seçim yapmak zorunda kaldım ve ailem doktor olmamı istese de konservatuvar sınavını kazandım’ dedi. İlk albümünü çıkaralı 19 yıl olan Nadide Sultan, bugünlere geleceğini hayal bile edemediğini söyledi. Yeni albüm hazırlıklarını sürdüren sanatçı, en büyük destekçisinin eşi Hakan Yonat olduğunu belirtti. 

Nadide Sultan, sahneye getirilen pastayı Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kayhan Sonkur’la kesti.

Sanatçıyla arkadaşımız Fırat Toraman görüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X