Nadır Deresi ıslah ediliyor

Orhangazi’de bulunan Nadır Deresi ıslah çalışmaları 2016 yılından itibaren başlayacak.

Nadır Deresi ıslah ediliyor

Geçtiğimiz günlerde Orhangazi’ye gelen DSİ Bursa Bölge Müdürü İbrahim Tarı, Nadır Deresi ıslahının 2016 yatırım programına dahil edileceğini ve 2016 yılı içinde Nadır Deresi’nin ıslahını gerçekleştireceklerini belirtti. 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, en önemli projelerden birisinin de Nadır Deresi’nin ıslah ve projelendirilmesi olduğunu belirterek, ‘Amacımız Orkent Köprüsü’nden Nadır Piknik Alanı’na kadar olan bölümde Nadır Deresi’nin ıslahını tamamlamak. Ardından dere boyunca sosyal tesisler, piknik alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile köprüler inşa ederek bu bölgeyi Orhangazi halkına kazandırmak’ dedi. 

SOSYAL DONATI ALANLARI 

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Nadır Deresi’nin Açıkhava Tiyatrosu bölgesinden geçen kısmına benzer bir çalışma yapılacağını belirterek, ‘Orkent Köprüsü ile Nadır Piknik Alanı bölümü yaklaşık 2 kilometrelik bir bölüm. Bu bölgenin temizliği ve ıslahı yapıldıktan sonra projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüz dere ıslahı ile ilgili çalışmayı yapacak. Ardından biz de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte bu bölge için planladığımız projeyi hayata geçireceğiz. Amacımız bu bölgeyi ilçenin en gözde mekanlarından birisi haline getirmek’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X