Namağlup şampiyon!

Gülbahçespor, 6 grupta 58 takım arasında yenilgi yüzü görmeyen tek ekip oldu.

Namağlup şampiyon!

TOLGA ÖZTAŞ

 

Yeşil beyazlılar, Cihanspor’u 4-1’le geçerek 17 maçında 15. galibiyetini elde etti ve topladığı 47 puanla adını U-17 Elit Yaş Ligi’ne yazdırdı.

U-17 Yaş Ligi Klasman 4. Grup’ta namağlup lider olan Gülbahçespor, en yakın takipcisi Cihanspor’u 4-1 mağlup etti. Atıcılar-1 Sahası’nda oynanan maça konuk ekip atak başladı ve 19. dakikada Fikret’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda Gülbaçespor beraberlik golü için yüklensede aradığı golü bir türlü bulamadı ve Cihanspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Tek ekip!

İkinci yarıda Gülbahçespor golleri arka arkaya gelmeye başladı. Yeşil beyazlılar 49’da Recep, 54 ve 72’de Bayram ve 60’da Ersoy’un kaydettiği sayılarla sahadan 4-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Gülbahçespor 17 maç sonunda 15 galibiyet ve 2 beraberlikle 47 puan toplamayı başardı. Yeşil beyazlılar ayrıca 6 grupta 58 takımın mücadele ettiği ligde tek namağlup ekip olarak adını U-17 Elit Yaş Ligi’ne yazdırdı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Fatih Canbaz (**), Hüseyin Ay (**), Ramazan Sağrı (**)

GOLLER: Dk.19 Fikret (Cihan), Dk.49 Recep, Dk.54-72 Bayram, Dk.60 Ersoy (Gülbahçe)

GÜLBAHÇESPOR: Oğuzhan (**), Recep (***), Mehmet (**), Bünyamin (***), Gökalp (**), Yahya (**), Ersoy (***), Selim (**), Bayram (***), Abdülkadir (**), Uğurcan (**)

CİHANSPOR: Uğur (*), Muratcan (*), Berk (*), Sezer Demirhan (**), Mustafa (*), Sezer Ergüner (*), Muhammet (*), Akif (*), Fikret (**), Furkan (**), Yavuz (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X