Namık Kemal affetmedi: 5-0

Yeşil siyahlılar, Atıcılar 1 Sahası’nda oynanan maçta İvazpaşaspor’u 5 golle geçti.

Namık Kemal affetmedi: 5-0

RECAİ UYSAL

2. Amatör Küme 1. Grup’ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf İvazpaşaspor’u 5-0 mağlup eden Namık Kemalspor oldu. Atıcılar 1 Sahası’nda oynanan karşılaşma heyecana sahne oldu. Rakibi karşısında daha üstün bir oyun sergileyen Namık Kemalspor galibiyete uzanmayı bildi. Mücadelenin ilkyarısında net fırsatlar yakalayan Namık Kemalspor, Enes Güleçyüz’ün golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıya da baskılı başlayan yeşil siyahlılar, yine Enes Güleçyüz’ün golüyle farkı 2’ye çıkardı: 2-0.

FARKI AÇTI

Bu devrede de baskılı oyununu sürdüren Namık Kemalspor, tekrar sahneye çıkan Enes Güleçyüz’ün penaltıdan attığı golle skoru 3-0 yaptı. Farkı artırmayı sürdüren yeşil siyahlılar, Yusuf’la rakip fileleri 4. kez havalandırdı: 4-0. Namık Kemalspor, mücadelenin son saniyelerinde Enes Çalışkan’ın santrası yapılmayan golüyle de karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. 2 beraberlik, 2 yenilgisi bulunan Namık Kemalspor bu sonuçla 5. maçında galibiyetle tanıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X