Narkotim ekipleri affetmiyor!

Bursa’nın Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine bağlı Narkotim ve Yayatim Ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda dört şüpheli göz altına alındı.

Narkotim ekipleri affetmiyor!

Hakan GÖNÜL/OLAY

Narkotim ekiplerinin Osmangazi ilçesindeki bir ikamete düzenlediği operasyonda  N.Ş.(41) , C.B.(22), uyuşturucu madde bulundurma ve satışından dolayı göz altına alındı.

İkamette yapılan aramada ise 200 gram uyuşturucu madde esrar, 100 gram sentetik uyuşturucu, 50 gram metamfetamin , 1 adet tabanca, sekiz adet fişek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 7 adet fişek ele geçirildi.

Yıldırım ilçesinde sokakta uygulama yapan Yayatimler  ise şüpheli K.Ç(21), E.Y.(25), M.E.(19)’nin uyuşturucu madde alışverişi yaparken suç üstü yakalaması üzerine göz altına aldı. Şüphelilerde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde bulunması üzerine emniyete getirildi.

İki ayrı olayda yakalanıp ifadeleri alınan şüpheliler tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X