Narlıca uzatmada güldü: 3-2

2. Amatör Küme 1. Grup’ta Orhangazi’nin iki mahalle takımını Narlıca ile Çakırlıspor’u karşı karşıya getiren maçta üç puanın sahibi 90+5’de Narlıcaspor oldu.

Narlıca uzatmada güldü: 3-2

Nevzat Okumuş

İlk yarıya iyi başlayan sarı siyahlılar 11’de F.Hasan ve 16’da Hüseyin’in golleriyle soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci devrede bu kez üstünlük Çakırlıspor’daydı.

Yeşil siyahlılar 60’da Mert ve 72’de Şeref’le skoru 2-2’ye getirdi. 90+5. dakikada ise sahneye Tolga çıktı ve Narlıcaspor maçı 3-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Çakırlıspor ise bu sonuçla oynadığı 5. maçtan da puansız ayrıldı.

SAHA: Göl Tesisleri

HAKEMLER: Resul Günay (**), Mehmet Uçar (**), Mehmet Tosun (**)

GOLLER: Dk.11 F.Hasan, Dk.16 Hüseyin, Dk.90+5 Tolga (Narlıca), Dk.60 Mert, Dk.72 Şeref (Çakırlı)

NARLICASPOR: Zahit (**), İsmet (**), Fatih (**), Fatihan (**), Furkan (**), Ertan (**), Onur (**)(Dk.36 Semih **), Hüseyin (***)(Dk.78 Engin *), Şafak (**)(Dk.88 Osman), Tolga (***), F.Hasan (***)

ÇAKIRLISPOR: Mustafa (*)(Dk.19 İlker **), Erkut (*)(Dk.32 Alper *), Sinan (**), Hakan (**), Mustafa Aydın (**), Fuat (*), Savaş (*), Fatih (*), Şeref (**), Yahya (*), Mert (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X