Nata Vega Outlet İftar Programı

Ankara Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Yönetimi, Mamak ilçesinde görev yapan kamu kurumu yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,…

Nata Vega Outlet İftar Programı

Ankara Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi Yönetimi, Mamak ilçesinde görev yapan kamu kurumu yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve siyaset dünyasından birçok ismin ağırlandığı ‘Protokol İftarı’ düzenledi. Avrupa’nın 3. uzun tünel akvaryumu olan Aqua Vega’da gerçekleştirilen sıra dışı iftar yemeğine Nata Holding Genel Kurul Başkanı Namık Tanık, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler, akvaryumdaki dalgıçlar tarafından ‘Hoşgeldiniz’ pankartıyla karşılandıktan sonra akvaryumu ve adrenalin dünyasını gezdi. Misafirler, akvaryumda hazırlanan masalarda oruçlarını açarken, balıkların oluşturduğu görsel şölen ve tasavvuf müziği eşliğinde sohbet etti. Köpek balıkları, vatoz balıkları ve balık adamların gösterileri eşliğinde oruçlarını açan davetliler, keyif dolu anlar yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X