Naz Özdilek’ten süper başlangıç 3-1

24 grupta 99 takımın mücadele ettiği ortaokullararası 2. Küme futbolda heyecan start aldı.

Naz Özdilek’ten süper başlangıç 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

Kırmızı beyazlılar, ilkyarısını geride kapattığı maçta Elmasbahçe Ortaokulu’nu ikinci devrede bulduğu gollerle yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler 2. Küme Futbol’da Naz Özdilek Ortaokulu, Elmasbahçe Ortaokulu’nu 3-1 mağlup etti. Atıcılar-1B sahasında oynanan maça Elmasbahçe Ortaokulu iyi başladı. Mavi beyazlılar 12. dakikada Kenan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Nefes kesti!

İkinci yarıda Naz Özdilek Ortaokulu oyunu dengeledi ve rakip kaleye gol için yüklenmeye başladı. Kırmızı beyazlılar 28. dakikada Semih ile skoru 1-1’e getirdi. Son 5 dakikası bir o kalede bir bu kalede geçen maçta Naz Özdilek Ortaokulu, 36’da Eren ve 39’da Adnan’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-1 kazandı.

SAHA: Atıcılar-1B

HAKEM: Melih Uslu (***)

GOLLER: Dk.12 Kenan (Elmasbahçe), Dk.28 Semih, Dk.36 Eren, Dk.39 Adnan (Naz Özdilek)

ELMASBAHÇE ORTAOKULU: Enser (**), Tayyip (*), Ali Rıza (*), Faruk (*), Ömer (*), İbrahim (**), Kenan (**), Kaan (*)

NAZ ÖZDİLEK ORTAOKULU: Recep (**), Adnan (**), Hakkıhan (**), Nurican (*), Eren (**), Muratcan (**), Semih (***), Bayram (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X